Tuin

Geef het werk uit handen

Met kunstgras heb je altijd een mooie tuin, zomer en winter kun je genieten van de mooie groene grasmat. Een regenbui meer of minder maakt niet uit, als een mat goed is gelegd kan deze zeer veel hebben. In de zomer heb je een mooi gazon waar de kinderen lekker op kunnen spelen, zonder dat de mat eronder te lijden heeft. Tenminste als deze goed is gelegd, kunstgras laten leggen is ook geen overbodige luxe, wil je een perfecte grasmat dan doe je er zelfs goed aan het uit te besteden.

kunstgras laten leggen

Complete traject

Bij kunstgras laten leggen hebben we het niet alleen over het leggen van het gras, indien aanvullen van de grond nodig is dan zullen de specialisten dit ook voor je verzorgen. Niets is zo belangrijk om te zorgen voor een goede en vlakke ondergrond voor het kunstgras wordt gelegd, gelukkig hoef je hier geen zorgen over te hebben. Kortom het hele complete traject wordt voor je verzorgt, ook het afvoeren van grond indien dit nodig is. Grasengroenkunstgras.be gaat niet voor minder dan een perfect resultaat.

Ervaar het gras met eigen ogen

Natuurlijk kun je het gras wat je wilt hebben in de tuin eerst zien, in de showroom zie en voel je alle soorten kunstgras die er zijn. Wil je ze thuis bekijken dan is dit ook mogelijk door middel van proefmonsters die opgestuurd kunnen worden, op deze manier kun je met het hele gezin de kwaliteit kiezen die je in de tuin wilt hebben. Het is mogelijk om drie gratis proefmonsters aan te vragen om uit te kiezen.