Tuin

Grind op het dak

Grind voor het op het dak zie je nogal vaak in Nederland. Dakgrind wordt vaak toegepast op platte daken. Het grind dient als ballast tegen het opwaaien van de dakbedekking en zorgt ook voor bescherming van UV-invloeden van de zon. Let wel op dat je altijd grind stenen toepast i.p.v. split stenen. Dit omdat de hoekige vorm van split door de dakbedekking heen kan prikken en hierdoor lekkages kan veroorzaken. Zoek jij grind voor op het dak? Grind direct online bestellen bij Siergrind33.nl. Zij hebben een ruim aanbod en de scherpste prijzen.

Siergrind33

Grind is er in veel verschillende formaten, tinten en structuren. Grind kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Wanneer je creatief bent met het grind zijn de verwerkingsmogelijkheden oneindig. Grind maakt je tuin mooier, helemaal als je kiest voor het juiste soort grind dat aansluit bij de rest van je tuin. Ga jij voor de donkergetinte Nordic Grey grind of is de witte Crystal grind meer iets voor jou? De keuze is aan jou.

 

Siergrind kun je gebruiken om je tuin te vullen, maar je kunt siergrind ook gebruiken om een bloembak of oprit op te vullen. Bij het opvullen van de tuin heb je een grote hoeveelheid nodig, bij een bloembak is dit stukken minder. Vandaar dat je bij Siergrind33 kunt kiezen uit verschillende verpakkingen. Heb je maar een klein beetje grind nodig? Dan kun je zakken van 25 kilogram toepassen. Ga je een grotere oppervlakte opvullen? Dan kun je kiezen voor de big bags. Siergrind33 heeft bigbags om 0,7 en 1 m³ op te vullen. Dit is ongeveer 1000 kilogram voor 0,7 m³ en 1500 kilogram voor 1 m³. Zowel de bigbags als zakken grind worden door een palletverzending geleverd. Je kunt ook kiezen voor losgestort, echter is dit alleen op aanvraag.