Verbouwen

INOXvakman; INOX trapleuningen op maat & online!

Bent u op zoek naar een INOX trapleuning? Dan doet u er goed aan om een kijkje te nemen op www.inoxvakman.be.  INOXvakman is gespecialiseerd in INOX trapleuningen en of u nu een ‘doe het zelf’  INOX trapleuning wenst, of het gehele traject van inmeten tot en met montage uit wenst te besteden, beide is mogelijk.inox

Het online bestellen van uw INOX trapleuning is werkelijk een fluitje van een cent. U kunt rustig door het aanbod bladeren en de door u gewenste INOX trapleuning selecteren. Binnen het assortiment ‘INOX trapleuningen’ vindt u een uitgebreide selectie INOX trapleuingen, inclusief leuningdragers. Vervolgens kunt u de gewenste lengte invoeren, de juiste lengtestaffel selecteren en uiteindelijk de afwerking van de uiteinden selecteren. Hierbij worden bij de meeste INOX leuningen 2 opties geboden; INOX einddoppen of de uiteinden naadloos dichtgelast. Vervolgens kunt u uw bestelling afronden.

Wij zagen de leuning voor u op maat, werken deze perfect af, verpakken de leuning en binnen 3 – 5 dagen ontvangt u de leuning aan huis. Nergens ontvangt u een trapleuning op maat vervaardigd zo snel! Dit is het typische proces van het bestellen van een ‘doe het zelf leuning’, waarbij het inmeten en monteren vaak door de besteller zelf of een derde partij wordt uitgevoerd. Bij INOXvakman is het ook mogelijk om het inmeten en/of monteren uit te besteden. Onze vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst! Beide diensten kunt u online eenvoudig ‘mee bestellen’. Ditzelfde geldt voor het walsen van uw leuning. Wilt u een gebogen INOX leuning, ook dit kunt u online eenvoudig, tegen een vaste prijs, bijbestellen. Daarnaast presenteren wij binnen de categorie ‘accessoires’ een productenassortiment voor uw INOX leuning op maat, denk hierbij aan INOX flenzen, (tussen)bochten en geschikte INOX lijm. Benodigd de door u gewenste leuning ander maatwerk, neem dan contact met ons op. Ook dan is de kans groot dat wij u van dienst kunnen zijn! Wij zijn u graag van dienst met een gericht advies en een passende prijsindicatie.