Verbouwen

Isolatiemogelijkheden bij dakwerken Leuven

Voor uiteenlopende dakwerken Leuven kun je goed terecht bij verschillende bedrijven die daar in de regio werken. Een voorbeeld ervan is Dakwerken BKG. Zij werken het liefst met aannemers die zo dicht mogelijk bij jou in de buurt wonen zodat de verplaatsingskosten gedrukt kunnen worden.

Geschikt voor nieuwbouw en bestaande huizen

Als je een nieuwbouw huis aan het zetten bent of je woning beschikt over een dak dat dusdanig oud is dat het slecht geïsoleerd is, is het zeker verstandig een goede isolatie aan te laten brengen. Dit kost je wel wat maar het bespaart je ook aanzienlijk in de energiekosten voor je woning omdat er veel minder warmte verloren gaat. De besparing kan al snel oplopen tot een flink bedrag per jaar.
Verschillende soorten isolatiemateriaal mogelijk

Een dak isoleren kan met verschillende materialen geschieden. Zo kun je een keuze maken uit rotswol, glaswol, spuitisolatie, isolatieplaten, schuimisolatie maar ook riet of oude wollen truien zijn een goede keuze. Welk materiaal je kiest hangt af van meerdere factoren. Voor het aanbrengen van de isolatie dien je rekening te houden met het type dak, de plaats waar het materiaal aangebracht wordt en wat jij het liefste wilt hebben. Daarnaast hebben de meeste mensen ook een budget waarmee ze rekening dienen te houden. Als je ervoor kiest het dak te laten isoleren kun je in aanmerking komen voor subsidie maar deze dien je wel al op voorhand aan te vragen.