Tuin

Schutting met betonplaten? Goedkoop en duurzaam!

Een schutting met betonplaten is een goedkope en duurzame keuze. U ziet het steeds vaker terugkomen, schuttingen van beton. Dit is voornamelijk dankzij de modernisatie van deze schuttingen. De beton schuttingen waren erg lang grijs en grauw en men vond het een sombere look. Tegenwoordig is dit niet meer zo. U kunt ervoor kiezen om de beton schutting in verschillende motieven te nemen, en u kunt kiezen voor een kleur naar keuze. De mogelijkheden zijn tegenwoordig erg uitgebreid en u kunt dan ook een schutting naar wens samenstellen.

Zelf samenstellen

De afmetingen van een tuinschutting betonplaat zijn: 200x40x3,5 centimeter. 200 centimeter lang, 40 centimeter hoog en 3,5 centimeter dik. De betonplaten worden meestal met vijf op elkaar gestapeld. Zo komt u uit op een hoogte van twee meter. Dit is de standaard hoogte van een tuinschutting beton bij een woning. Wilt u uw beton schutting wat hoger hebben? Dan kunt u ook 6 of 7 schuttingdelen beton op elkaar stapelen. De betonpalen worden geleverd op dezelfde hoogte als de betonplaten. Schutting33 adviseert u graag over de juiste hoogte van uw tuinschutting beton. Neem contact op met de klantenservice van Schutting33 die u graag hierbij helpt.

Moderne uitstraling

Alle betonnen schuttingen van Schutting33.nl krijgt u tegen de laagste prijsgarantie. Daarnaast bieden ze alleen schuttingen van de allerbeste kwaliteit, wordt u betonnen schutting binnen 5-10 werkdagen op locatie bezorgd en krijgt u een montagehandleiding voor eenvoudige montage. Ook kunt u in de showtuin in Venlo bezoeken, geheel advies op maat verkrijgen. Is de showtuin in Venlo te ver? Dan kunt u ook de klantenservice bereiken per telefoon. Twijfel niet langer en bestel eenvoudig uw beton schutting bij Schutting33.nl. Bekijk eens de andere schuttingen van Schutting33.nl waaronder hout beton schutting, schanskorven en aluminium schuttingen.