decoratie

De klok heeft de digitalisering overleefd

Tijd is een essentieel onderdeel in ons leven. We worden ons steeds bewuster van de tijd en proberen hier zo effectief mogelijk mee om te gaan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je vrijwel altijd en overal met de tijd geconfronteerd wordt. Zowel buiten op gebouwen en kerktorens, als ook op stations, in publieke ruimtes en natuurlijk bij iedereen thuis. 

Er is dan ook vrijwel geen huis te vinden in Belgiƫ waar geen klok hangt. Klokken worden al honderden jaren door mensen gebruikt en ondanks de competitie van smartphones en computers is de klok nog steeds ontzettend populair en een onmisbaar onderdeel binnen elk interieur.

Uitgelicht: klokken.be

Ronde wandklok meest populaire klok

De ronde wandklok is waarschijnlijk de meest populaire soort klok, maar er zijn nog veel meer verschillende soorten designs te vinden. Het type klok hangt ook zeer sterk af van de inrichting van de ruimte en de functie die de klok hierin dient te vervullen, zo is een klok in de zitkamer soms belangrijker qua uitstraling binnen het interieur en kan er gekozen worden voor een meer abstracte vorm, terwijl in de keuken of de slaapkamer de leesbaarheid van de wijzerplaat juist weer belangrijker is. 

Ook is het vaak handig om in de keuken een klok met minutenweergave te hebben, zodat deze ook gebruikt kan worden tijdens het koken.

De klok is interessant voor bedrijven en voor particulieren

De klok heeft als gezegd de competitie van de digitalisering overleefd en terwijl iedereen met smartwatches en smartphones rondloopt is er nog steeds genoeg animo voor klokken in en buitenshuis. 

Tip: https://www.klokken.be/digitale-klokken.html 

Niet alleen voor particulieren is een klok interessant, maar ook voor bedrijven kan een klok zeer interessant zijn, je kan namelijk klokken op maat laten maken met een unieke afdruk op de wijzerplaat, waarmee je bijvoorbeeld een boodschap kan uitdragen of het bedrijfslogo hierop kan bedrukken. De meeste mensen die een klok kopen verkiezen tegenwoordig om dit in een webshop te doen, omdat hier het aanbod simpel gezegd tientallen malen groter is en ook prijstechnisch er vaak een voordeel zit aan het online kopen van een klok.