Wonen

Dit zijn de mooiste gebieden om te kamperen in Zuid-Frankrijk

Ga je binnenkort voor het eerst kamperen of wil je graag weer eens wat anders als het aankomt op de bestemming om vakantie te vieren? In dat geval is kamperen in Zuid-Frankrijk zeker het overwegen waard. We hebben de mooiste gebieden van het land voor je op een rijtje gezet.

voortenten van PolarisOutdoor

 Ontdek de vele prachtige uitzichten door te kamperen in de Ardèche

 Wie denkt aan kamperen in Zuid-Frankrijk, denkt als snel aan de Ardèche. Dat is ook helemaal niet zo vreemd, want dit gebied bruist van de leuke kampeerplaatsen en is er goed te bereiken. Daarnaast zorgt het zachte klimaat ervoor dat het aangenaam vertoeven is. Ontdek de vele rivieren met een kajak, maak een leuke wandeling of bezoek vele bruisende plaatsen in de regio. Voor jong en oud is dit de ideale bestemming.

 Verblijf dichtbij de Pyreneeën in Zuid-Frankrijk

 Gaat je hart sneller kloppen van een actieve vakantie in de meest adembenemende landschappen? Dan is het een goed idee om helemaal naar het zuiden van het land te reizen. Verblijf dichtbij de Pyreneeën in Zuid-Frankrijk en maak vele leuke wandeling of fietstochten. Er bestaan zelfs trails die je meerdere dagen af moet leggen. Dit is bij uitstek de ideale activiteit voor de getrainde sportievelingen onder ons!

 Comfortabel kamperen met een van de mooie voortenten van PolarisOutdoor

 Kies je er dit jaar voor om te gaan kamperen in het zuiden van Frankrijk? Dan is het de hoogste tijd om ook eens een keer je kampeerspullen tevoorschijn te toveren. Misschien is jouw uitrusting aan vervanging toe of je zoekt naar extra spullen om het kamperen aangenamer te maken. Comfortabel kamperen doe je met een van de mooie voortenten van PolarisOutdoor.