decoratie

Prachtige cementtegels bestellen bij Designtegels.be

Om je huis wat vrolijker en gezelliger te maken kan je cementtegels aanschaffen. Dit zijn tegels die met de hand gemaakt worden, je kan ze plaatsen door je hele huis, tegen de muur of als vloer. De cementtegels bestellen bij Designtegels.be is het handigst. De tegels zijn verkrijgbaar in met allemaal verschillende patronen en te krijgen in verschillende maten. Vorige week vertelde mijn moeder dat ze tegels wilden hebben op haar badkamer. Ik zei tegen haar dat ik een webshop wist waar je mooie cementegels kan kopen. Omdat mijn moeder geen computer of laptop heeft en sowieso niets op het web doet is zij bij mij thuis gekomen om vervolgens samen te kijken voor tegels.

Een fantastisch resultaat en een tevreden moeder

Op de website staan heel veel soorten tegels in verschillende maten. Na lang kijken heeft mijn moeder een keuze gemaakt en dat ook nog eens voor een goede prijs. We kregen de tegels verrassend snel binnen. En ik ben met mijn vader meteen aan de slag gegaan om de cementtegels te leggen. Samen ging dat lekker vlot en het resultaat was fantastisch! Mijn moeder was dolgelukkig met haar badkamer en belde meteen enthousiast een vriendin van haar om te vragen of ze wilde kijken. Zij vond de tegels erg mooi en was zelf ook geïnteresseerd. Als je zelf ook tegels wilt kopen kan je het beste cementtegels bestellen bij Designtegels.be.