Verbouwen

Tegelstroken; een unieke en tijdloze uitstraling

Tegelstroken zijn in allerlei formaten leverbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor grote tegelstroken (bijv. 40×120 cm), baksteen formaat, mix verband en allerlei andere formaten. Natuurlijk verschillen deze tegelstroken allemaal nogal van elkaar. De trend van dit moment zijn toch echt de baksteen stroken. Met deze tegel creĆ«ert u een unieke look die u met geen andere tegel kunt vergelijken. De Alchimia stroken van het merk Cifre zij zo een tegels die erg mooi toe te passen zijn in een ruimte. Welke tegelstroken u ook besluit te kiezen, bij Tegels33.nl kunt u er altijd vanuit gaan dat u de scherpste prijs en de beste kwaliteit krijgt!

Tegelstroken worden veelal toegepast in badkamers en keukens. Wanneer u de tegelstroken tegen een wand plaatst, laat u mensen weten waar ze hun aandacht op moeten gaan richten. Zodoende worden de tegelstroken vaak in de keuken gebruikt waar het aanrecht is en in badkamers tegen de wand van het toilet of badkamermeubel. Zorg ervoor dat de tegels passen bij het interieur van uw ruimte. Ook de bestaande vloer is erg belangrijk. Zorg voor kleuren die matchen en u kunt een optimaal eindresultaat verwachten!

Tegelstroken zijn een trendy keuze en worden daarom ook steeds vaker gekozen in een moderne woning. De kleuren die steeds vaker worden gekozen zijn dan ook grijs en antraciet. Dit zijn de moderne kleuren. Tegelstroken combineert u het best wanneer u deze mixt met andere tegels van dezelfde serie of merk. De tegels zijn op elkaar afgestemd en u bent gegarandeerd van de juiste stijl.