Interieur

Wat zijn vouwgordijnen?

Een vouwgordijn is een raambekleding die is gemaakt van één stuk stof met een voering aan de achterkant. Het rolgordijn wordt bediend door een doorlopende metalen ketting die lijkt op een rolgordijn. U kunt het bedienen met spraakopdrachten of een smartphone-applicatie als u kiest voor elektrische vouwgordijnen zoals die beschikbaar zijn in Somfy. Het gordijn genereert horizontale plooien wanneer het wordt opgetild, wat een verfijnde toets aan uw ruimte geeft. Het bedekt het raam en blokkeert het licht dat de kamer binnenkomt als het rolgordijn plat wordt opgehangen. Met vouwgordijnen kunt u de hoeveelheid licht en privacy die uw huis binnenkomt beheren.

Waar moet je vouwgordijnen gebruiken?

Vouwgordijnen kunnen op verschillende plaatsen in het huis worden gebruikt. Het unieke ontwerp van dit rolgordijn brengt verfijning in uw omgeving en helpt elke kamer te versieren. Met name voor slaapkamers en woonkamers zijn vouwgordijnen ideaal. Een vouwgordijn kan nog steeds gebruikt worden in de badkamer of keuken maar houd er rekening mee dat het doek niet waterdicht of vochtwerend is. Het wordt aanbevolen om vouwgordijnen te installeren in droge delen van de woning. Verduisterende vouwgordijnen zijn ideaal voor slaapkamers, terwijl lichtfilterende voering ideaal is voor ramen die veel zonlicht ontvangen. Een elektrische raamdecoratie zoals vouwgordijnen moet worden gekocht bij vertrouwde leveranciers om de kwaliteit te garanderen.

Kinderveiligheid met vouwgordijnen

Vouwgordijnen hebben veiligheidsvoorzieningen voor kinderen, net als alle andere jaloezieën. Het rolgordijn wordt geleverd met een kinderveiligheidsbox die de metalen ketting veilig houdt als deze handmatig wordt bediend. U kunt er altijd voor kiezen om uw vouwgordijn te motoriseren voor de ultieme oplossing voor kindveiligheid. Vouwgordijnen zijn modieuze raambekleding die eenvoudig te gebruiken is en waarmee u licht en privacy kunt beheren. Het unieke ontwerp van dit rolgordijn geeft elke kamer een vleugje verfijning.