Wonen

Werkbladen van composiet – op maat – bij COMPOSIETvakman.be.

Met een ruime collectie bladen / tabletten van composiet bij COMPOSIETvakman.be – die u in een afmeting naar wens kunt bestellen – vindt u bij ons een passend blad voor iedere toepassing. Of u nu op zoek bent naar een voordelig marmercomposiet tablet voor uw TV-meubel, of juist een oersterk kwartscomposiet blad voor uw haardmeubel, wij hebben wat u zoekt! Selecteer de gewenste composiet soort, kies de kleur, vul de maten in, kies de gewenste afwerking & rond uw bestelling eenvoudig af. Houd er rekening mee dat onze composiet bladen niet dragend zijn en altijd op een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) ondergrond toepast moeten worden.

kwartscomposiet werkbladen van COMPOSIETvakman.be >>

Marmer- of kwartscomposiet?

Bent u op zoek naar een mooi & voordelig tablet dat niet actief gebruikt gaat worden, dan is marmer composiet ideaal geschikt. Marmercomposiet word met name gebruikt voor TV-meubels, dressoirs, kasten & salontafels. Oftewel meubelstukken die niet veel & in ‘normale omstandigheden’ gebruikt worden. Marmercomposiet is qua basismateriaal op het gebied van kwaliteit vergelijkbaar met marmer. Vaak wordt er gekozen voor marmercomposiet in het geval een bestaand meubelstuk ‘gepimpt’ wordt. Daarnaast is het verfraaien van een ‘simpel’ meubelstuk – denk aan diverse lijnen van ikea – met een composiet blad erg populair, waarbij marmercomposiet bladen mooi & voordelig zijn. 

Gaat het werkblad actief belast worden, of is het blad onderhevig aan specifieke omstandigheden, zoals bijv. hogere temperaturen bij een haardmeubel, of veel vocht bij een wastafelmeubel? Dan adviseren wij een composiet meubelblad van kwartscomposiet. Kwartscomposiet – qua basismateriaal op het gebied van kwaliteit vergelijkbaar met graniet – is oersterk, duurzaam, kras- & slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Bekijk hier direct even alle kwartscomposiet werkbladen van COMPOSIETvakman.be >>

Waar u uiteindelijk ook voor kiest, bij COMPOSIETvakman.be bent u verzekerd van prachtige composieten tabletten voor een uniek meubelstuk, altijd op maat gemaakt & snel in huis!