Interieur

Architecturaal meesterwerkje geleverd door Brugman Traprenovatie

Vandaag wilde ik met je stilstaan bij mijn ontdekking van het bedrijf Brugman Traprenovatie, dat ik van harte kan aanbevelen. Het is een van oorsprong Nederlands bedrijf maar zoals je wel weet komt van onze noorderburen veel goeds, en zo ook dit bedrijf. Bovendien is zij gevestigd in het Limburgse plaatsje Tungelroy, dat zich vlakbij de grens met België bevindt. 

Visuele tour langs de veranderingen die de trap heeft ondergaan

Het grootste voordeel is nog niet eens de afstand die overbrugd moet worden maar het feit dat ikzelf geen bedrijf ken dat beter werk levert dan Brugman Traprenovatie. Zij staan in geheel Nederland en België bekend als de experts en ikzelf kan dit nu uit eigen ervaring ook onderschrijven. Mijn woning ondergaat de ene na de andere opknapbeurt en ook voor het trappenhuis was die tijd voor verandering er. Ik vind het heel bijzonder wat Brugman heeft gedaan en vooral hoe zij dit hebben gedaan, met een geheel eigen visitekaartje. Kijk je even mee, aan de hand van enkele foto’s van het eindresultaat?

19

In deze virtuele rondleiding beginnen we even met een zijaanzicht op de trap. Direct te zien is dat aan de afwerking nogal wat aandacht is besteed. Het materiaal is werkelijk zeer bijzonder, goed en degelijk kwaliteitshout dat lange tijd mee kan. Met een trap die dagelijks gebruikt wordt moet je natuurlijk echt rekening houden met het materiaal dat je gebruikt en dat is hier absoluut gedaan. Ik vind zelf de afwerking in de details, zoals deze randjes, ook erg bijzonder.

20

Een breder overzicht van de gehele trap. Kijk eens hoe de rand zich ook in de breedte uitrekt over de zijde van de trap die de muur reikt: prachtig. Bovendien vind ik ook de trapleuning echt een treffer – een prachtige aanvulling op het warme hout.

18

Even ingezoomd op de led verlichting die Brugman tijdens de traprenovatie heeft aangelegd in de trap – een zeer bijzonder effect dat het lopen op de trap niet alleen handiger maar ook vele malen specialer maakt!