Vakantie appartement

Super modern appartement te koop Blankenberge

royal4 royal1Ongeveer een week geleden zag ik een super mooi appartement te koop Blankenberge en ik hoopte wat meer informatie te vinden, ik ging online opzoek. Ik kwam op de website terecht van Royal Gardens en dat wekte mijn interesse alleen maar meer. Blijkbaar is het nog geen honderd meter van het strand af en dat is echt geweldig, ik vroeg me alleen af hoe het er was in de zomertijd en dergelijken. Ik had ook vernomen dat het appartement op loop afstand van het centrum is en alle winkels en bezienswaardigheden, heeft iemand hier ervaring mee? Ik schrijf dit blog omdat ik eigenlijk wel benieuwd ben of mensen hier ervaringen mee hebben en mij advies kunnen geven.

Ik ben zeer benieuwd

Ik ben echt erg nieuwsgierig naar hoe het er is en dit is alleen maar aangewakkerd omdat een van mijn vrienden er al een keer is geweest en hij vond het helemaal geweldig. Hij zei dat hij ontzettend heeft genoten alleen hij was op bezoek bij mensen die hij destijds kenden die er woonden. Het appartement te koop bij Blankenberge schijnt heel luxe en modern te zijn en ik heb ook de foto’s hiervan gezien en dat geloof ik best, alleen vraag ikroyal me nu af hoe de buurt is en dergelijken en of er veel Nederlanders komen in de zomers. Wij zijn van plan om alleen in de zomer te komen dus dit willen we graag weten.