Buitenleven

Regelrechte tip: de tuinmeubelen bij Tuinmeubelen.be

42Vandaag een bijdrage met betrekking tot het zeer zonnige weer waar wij gisteren van hebben mogen genieten. Van vorig jaar weet ik me nog goed te herinneren dat het toen óók op acht maart zulk lekker weer was (mijn partner is feminisme en zegt dat elke internationale vrouwendag omgeven is door een zonnig randje – let wel: het eerste van het jaar). Gisteren hebben wij heerlijk in de tuin kunnen zitten op de nieuwe tuinmeubels die we recentelijk, en dus net op tijd, hebben aangeschaft. Wij vonden deze tuinmeubelen bij Tuinmeubelen.be.

Shoppen vanuit de luie (tuin)stoel

Bezoek die website zeker eens als je een groot aanbod aan diverse soorten tuinmeubels tot je wilt nemen. Het handige is dat je er je luie (tuin)stoel niet voor hoeft te verlaten en je het gehele aanbod van de winkel gewoon online treft. Dat maakt dat het een zeer aantrekkelijke site voor bezoekers is, om niet te spreken over de aantrekkelijkheid van het aanbod zelf – en de aanbiedingen zijn ook niet mis!

18

Zelf hebben wij gekozen voor bovenstaande tuinbank, Maartje genaamd. Deze was slechts 159 euro en is nog eens gemaakt van echt vurenhout ook. Dat is heel sterk en doet het zeker decennialang van druilerig Vlaams weer overleven.

38 - kopie

Onze keuze viel op nog een andere set tuinmeubelen bij Tuinmeubelen.be, aangezien we het bankje vooraan het huis wilden plaatsen en we nog een loungeset wilden voor in de achtertuin. Onze keuze viel op bovenstaande set, genaamd Marianne, een prachtige loungebank en toebehoren voor slechts 799 euro (afgeprijsd vanaf 1299 euro). Maar het echte voordeel zit ‘m in het feit dat je er zo heerlijk op kunt relaxen! Overigens: klik op de afbeeldingen om naar de productpagina’s te gaan.