Exterieur

Tip voor je garage: een Different Doors – verticale sectionaalpoort

Vandaag een bijdrage van mijn kant over de Different Doors – verticale sectionaalpoort, een die ik sinds kort in mijn eigen woning heb laten installeren. Ik ben erg tevreden over de verrichte werkzaamheden en wilde anderen hier ook op wijzen, wie weet kan ik je op ideeën brengen!

Een sectionaaldeur van de onbetwiste expert

Al ben ik architect, het blijkt toch dat ik het gros van de werkzaamheden die er bij een grondige verbouwing als deze komen niet zelf kan uitvoeren. Dat betekent dus dat ik van tijd tot tijd diverse bedrijven en aannemers inschakel om de plannen uit te voeren zoals ik deze in mijn hoofd heb. Van deze garage wist ik al direct dat ‘ie veranderd diende te worden maar heb ik de tijd genomen om de precieze vormgeving ervan natuurlijk te laten ontstaan. Ik ben namelijk het soort architect dat de zaken liever in een associatief proces laat ontstaan in plaats van van tevoren alles al minutieus vast te leggen. In die hoedanigheid kwam ook nu het definitieve idee voor de garage pas bij me op en ben ik op zoek gegaan naar professionals die dit idee voor mij konden uitvoeren. Als vanzelfsprekend kom je dan bij Different Doors uit en de verticale sectionaalpoort van hun hand is ook werkelijk een culminatie van de expertise van dit bedrijf geworden.

Kijk je even met me mee naar enkele afbeeldingen van het eindresultaat?

128

Dit is hoe de Different Doors – verticale sectionaalpoort er nu uitziet, zoals te zien perfect passend bij de stijl van de rest van de woning, daar is echt over nagedacht.

130

En dit is dan de poort als we erop inzoomen, duidelijk van het prachtigste materiaal. De kwaliteit van het hout is echt zeer bijzonder, het zijn dunne verticale latten van het beste mahoniehout dat er te vinden is.

131

De deur is voorts uitgerust met de nieuwste elektronische technieken die ervoor zorgen dat de poort niet alleen soepel beweegt, en dit altijd zal blijven doen, maar ook dat het volledig beschermd is tegen inbraak.